ΟΙ ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ ΜΑΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτου


Η τάξη μας επισκέφθηκε δωρεάν το Μουσείο Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τη σχολική επιτροπή και την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ηλιοπούλου, τους οποίους και ευχαριστούμε γι’ αυτήν την πρωτοβουλία.
Σ’ ένα κτίριο μοναδικής σχεδίασης κι αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας, περιηγηθήκαμε σε τρεις τεράστιους ορόφους, αφιερωμένους στην τεχνολογία και την εξέλιξη των τεσσάρων τροχών, από τα τέλη του 1800 ως το 1980, θαυμάσαμε μοναδικά δείγματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, μοντέλα φημισμένων οίκων από το παρελθόν, όπως ADLER, FACEL VEGA, ISO, DINO, MILLER, ELVA , κλασσικά μοντέλα δημοφιλών κατασκευαστών του σήμερα, όπως BENTLEY, ROLLS ROYCE, BUGATTI, ASTON MARTIN, FERRARI, MAZERATI, LAMBORGHINI, PORSCHE, MERCEDES, BMW, καθώς και πολλά ιστορικά αυτοκίνητα παγκοσμίου φήμης.
Παρακολουθήσαμε πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής χρήσιμο για την κίνηση και την συμπεριφορά τους στους δρόμους ως πεζοί, αλλά και ως αυριανοί οδηγοί.
Τέλος χαλαρώσαμε, τρώγοντας κρουασάν που μας πρόσφεραν οι υπεύθυνοι του μουσείου και οδηγώντας στον προσομοιωτή της Φόρμουλα 1.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back To Top
Copyright © 2014 12 και 130 χαμογελάκια. Designed by OddThemes